Kako Obnoviti Zaznamke

Kazalo:

Kako Obnoviti Zaznamke
Kako Obnoviti Zaznamke

Video: Kako Obnoviti Zaznamke

Video: Kako Obnoviti Zaznamke
Video: Как поймать перо Жар-Птицы (мультфильм) 2024, Maj
Anonim

Če ste v svojem brskalniku že dolgo zbirali bazo podatkov o uporabnih in dragocenih zaznamkih, vendar ste iz nekega razloga pomotoma izgubili dostop do njih ali videli, da je vrstica z zaznamki iz nekega razloga izginila iz menija brskalnika - ne hitite v obup in znova namestite brskalnik. Vrstico z zaznamki je enostavno obnoviti, na primeru brskalnika Mozilla Firefox, ki je razširjen med uporabniki interneta, pa vam bomo povedali, kako to storiti.

Kako obnoviti zaznamke
Kako obnoviti zaznamke

Navodila

Korak 1

Odprite brskalnik in v menijski vrstici kliknite gumb "Pogled". Na seznamu, ki se odpre, premaknite kazalke miške nad napis "Stranska vrstica" - na desni se bo odprl pododdelek treh elementov (zaznamki, revija, Okusno).

2. korak

Kliknite besedo "Zaznamki" - za tem se v stranski vrstici brskalnika prikaže okno s seznamom zaznamkov, ki pa se po nekaterih značilnostih razlikuje od zavihka, ki ste ga vajeni, v katerem bi lahko z lahkoto upravljali z zaznamki in dodajte strani na seznam.

3. korak

Ko ste zgoraj odprli pododdelek stranske vrstice, boste tam morda videli element Orodne vrstice Okusno. Če je nameščen kot dodatek k vaši različici programa Mozilla Firefox, ga je treba kriviti za izginotje gumba za nadzor zaznamkov v meniju.

4. korak

V orodni vrstici Delicious kliknite njeno ime, da odprete seznam funkcij orodne vrstice. Na seznamu poiščite vrstico Prikaži meni z zaznamki in kliknite nanjo.

5. korak

Po tem se mora gumb z zaznamki vrniti v menijsko vrstico in v stranski vrstici ne potrebujete več odprtega okna - priljubljene bodo spet prikazane v običajni obliki.

6. korak

Če razlog za izginotje gumba za zaznamke ni v orodni vrstici Delicious, poskusite zastaviti vprašanje tehnični podpori Mozille ali na forumu za razvijalce in uporabnike brskalnikov in poskusite znova namestiti brskalnik, če prejšnji načini ne pomagajo obnoviti vrstica z zaznamki.

7. korak

V stranski vrstici predhodno shranite zaznamke v računalnik, da jih boste lahko znova vnesli v znova nameščen program.

Priporočena: