Kako Pripraviti Statistiko O Sporočilih VKontakte

Kazalo:

Kako Pripraviti Statistiko O Sporočilih VKontakte
Kako Pripraviti Statistiko O Sporočilih VKontakte

Video: Kako Pripraviti Statistiko O Sporočilih VKontakte

Video: Kako Pripraviti Statistiko O Sporočilih VKontakte
Video: Как посмотреть статистику страницы в ВК с телефона? Статистика профиля ВКонтакте 2024, Maj
Anonim

Socialno omrežje "VKontakte" uporabnikom ponuja različne priložnosti. Eden izmed njih je vodenje statistike korespondence z drugimi uporabniki. Če želite ustvariti statistiko, morate uporabiti poseben skript.

Kako pripraviti statistiko o sporočilih VKontakte
Kako pripraviti statistiko o sporočilih VKontakte

Navodila

Korak 1

Pojdite na stran za prijavo statističnih podatkov, na katero boste našli povezavo spodaj. Storitev se imenuje "Vkontakte Stats" in temelji na posebnem skriptu, ki vam omogoča izračun statistike korespondence v socialnem omrežju "VKontakte" z različnimi ljudmi. Vidite lahko, koliko sporočil ste poslali določenemu uporabniku, kdaj so bila sporočila poslana ali prejeta, kdaj ste imeli najbolj aktivno korespondenco itd.

2. korak

Da bo skript deloval uspešno, pojdite na http-različico spletnega mesta: https://vk.com. Skript ne bo deloval v različici https. Če je v vašem brskalniku omogočena samodejna preusmeritev, pojdite v meni »Moje nastavitve« v družabnem omrežju in v razdelku »Varnost strani« onemogočite uporabo varne povezave.

3. korak

Sledite povezavi do aplikacije, ki se nahaja v glavnem meniju strani te storitve, in odprite aplikacijo za dostop do svojega profila. Takoj, ko se prikaže sporočilo "Prijava je uspela", lahko to okno zaprete.

4. korak

Kopirajte kodo, navedeno v navodilih (začne se z ukazom "javascript: …"). Odprite konzolo brskalnika: za Firefox - bližnjična tipka Ctrl + Shift + K, za Chrome - Ctrl + Shift + J, za Opera - Ctrl + Shift + I). Kopirajte kopirano kodo z ukazom Ctrl + V in pritisnite "Enter". Počakajte do konca skripta in pojdite na ogled statističnih podatkov. Če uporabljate brskalnik, ki temelji na platformi Chromium (brskalnik Yandex, Google Chrome itd.), Lahko namestite tudi posebno razširitev »Vkontakte Stats«, povezavo do katere boste našli tudi v skupini prijav.

Priporočena: